Bitdefender Gravity Zone Security suite : meer dan alleen antivirus

Met de Bitdefender Gravity Zone  antimalware en thread protection oplossingen haalt u de als beste geteste antivirus- en antimalware  oplossing in huis.
Digi Terra biedt uw organisatie met Bitdefender een solide IT- en data beveiliging beschermt u tegen virussen, spyware, wormen, trojans en rootkits.
Bitdefender Gravity Zone maakt gebruik van onder andere gepatenteerde MachineLearning, Hyperdetect en Sandbox technologie, waarmee een optimale beschermingsgraad wordt verkregen.
En met de optionele add-on Full Disk Encryption beheert u ook éénvoudig de Bitlocker encryptie van Windows systemen en Filevault op Mac OS werkplekken vanuit de centrale Bitdefender console.
Digi Terra is Bitdefender specialist en helpt u het beste uit Bitdefender te halen met Bitdefender implementatie- en support op maat.

Bescherming voor werkplekken, servers en mobile devices

De Bitdefender Gravity zone oplossingen bieden bescherming voor virtuele- en fysieke werkplekken en servers en mobile devices. Vanuit één enkele console worden instellingen, monitoring, reporting en notificatie beheerd.
Bitdefender biedt bescherming voor :

  • Windows en Mac werkplekken;
  • Windows file- en database servers;
  • Virtuele Server- en virtuele desktop / VDI omgevingen;
  • MS Exchange servers;
  • Android en iOS tablets en smartphones.

Firewall, inbraakdetectie, webfiltering en Search advisor

De firewall-, inbraakdetectie- en webfilteringfuncties zijn onmisbaar voor een goede bescherming tegen internetbedreigingen zoals hacking en phishing.

Inclusief web- en applicatiebewaking

Bitdefender GravityZone Business Security biedt u de mogelijkheid om de toegang van medewerkers tot bepaalde applicaties of webpagina’s op afstand te beperken of te blokkeren.

Bespaar tijd door efficiënter beheer

Dankzij de centrale console (Cloud- , on-premise of own Cloud) zijn instellingen gemakkelijk te configureren en wijzigingen éénvoudig centraal door te voeren.

Full Disk Encryption : Optionele add-on

Met Full Disk Encryption beheert u op een éénvoudige manier en vanuit één centraal punt de encryptie van de data op uw Windows of Mac OS werkplekken.
Hiermee zijn uw werkplekken en notebooks optimaal beveiligd, terwijl u altijd de controle houdt.

De beste ondersteuning en advies door Bitdefender specialist Digi Terra

Digi Terra is Bitdefender specialist en door Bitdefender gecertificeerd voor Bitdefender implementaties in zowel kleinere- als enterprise omgevingen.
Wij bieden u altijd advies en ondersteuning op maat.

Keuze tussen licentie voor 1,2 of 3 jaar of abonnement per maand

Digi Terra biedt u de keuze tussen een Bitdefender Gravity Zone licentie met een looptijd van 1,2 of 3 jaar.
Bij een 3 jarige licentie is het 3e jaar zelfs gratis !
Een Bitdefender Gravity Zone Business Security licentie is er al vanaf € 21,50 per device/jaar.
Wilt u liever een flexibel maandabonnement ? Dat kan ook, er is al een Bitdefender maandabonnement voor € 3,40 per device / maand.

Download Bitdefender brochureBel 070 427 6868 of klik voor een informatieaanvraag

Bitdefender