Cloud werkplek

uw Windows werkplek zonder zorgen

Met Digi Terra’s private Cloud werkplek werkt u locatie onafhankelijk en veilig in de Cloud voor een vast bedrag per maand.
Digi Terra zorgt daarbij ook voor een optimale performance van uw Cloud werkplek, het beheer en het noodzakelijke software onderhoud, de beveiliging en backup van uw data.
Standaard inclusief applicaties als Microsoft Office, e-mail & agenda en een PDF reader.
En uitgebreid op maat met wat u verder nodig heeft om efficiënt te kunnen werken.

Microsoft 365

Flexibele, veilige en bedrijfszekere kantoortoepassingen op basis van abonnement

Met Microsoft 365 is de productiviteits oplossing met eersteklas Office apps, veilige cloudservices en geavanceerde beveiliging.
Digi Terra is Microsoft 365 expert en helpt u met implementatie van- en migratie naar Microsoft 365.
Maak gebruik van onze helpdesk bij gebruikersvragen en onze Microsoft 365 beheer dienst.
Zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten en maximaal profiteren van de voordelen van Microsoft 365!

DigiTerra Workspace 365

Werk vanaf elk device en vanaf iedere locatie met uw eigen cloud desktop

Met Workspace 365 beschikt u op een éénvoudige en centraal beheerde manier over al uw lokale-, Cloud- en Windows applicaties vanuit één online werkplek.
Met als basis de  Office365 diensten, aangevuld met Apps op maat en toegang tot uw on-premise of own-cloud systemen biedt Workspace 365 een voordelige, betrouwbare en centraal ingeregelde en centraal beheerde desktopomgeving.

Dropbox Zakelijk

Méér dan alleen opslag van bestanden in de Cloud

Dropbox Zakelijk biedt u naast veilige opslag van bestanden in de Cloud ook mogelijkheden voor projectmatig samenwerken in teams en geavanceerde beveiligingsmogelijkheden om toegang tot uw data te beschermen. Naast “vorige versie” historie van wijzigingen in bestanden, standaard 256-bits AES encryptie van bestanden en mogelijkheden voor samenwerken in één bestand vormt Dropbox Zakelijk de ideale Cloud vervanging voor uw on-premise file server of NAS.
Digi Terra verzorgt voor u het hele migratietraject van uw data naar Dropbox Zakelijk en levert u ondersteuning en beheer.

Bitdefender Gravity Zone Security oplossingen

Véél meer dan alleen antivirus !

Met Bitdefender Gravity Zone antimalware en thread protection haalt u de als beste geteste zakelijke antivirus- en antimalware oplossing in huis.
Bitdefender biedt uw organisatie optimale next-gen, gepatenteerde beveiliging tegen malware, ransomware, phishing en zero day exploits.
Met de optionele add-on Full Disk Encryption beheert u ook nog éénvoudig de encryptie van uw Windows en Mac OS werkplekken vanuit de centrale Bitdefender console.

Digi Terra is Bitdefender Gold partner en biedt zowel Bitdefender licenties voor 1,2 of 3 jaar en Bitdefender op basis van maandabonnement.
Wij helpen u met installatie, inregelen van Bitdefender Gravity Zone, beheer en gebruikersvragen.

Bitdefender Gravity zone ondersteuning en advies

Microsoft Azure – managed by Digi Terra

Kies ook voor het meest uitgebreide Cloudplatform, beheerd door Digi Terra

Met Microsoft Azure managed by Digi Terra brengt u uw IT platform, applicaties en bedrijfsprocessen naar de cloud.
Met MS Azure managed by Digi Terra beschikt u over een flexibel, schaalbaar en betrouwbaar “allways-on” IT platform wat voorziet in uw gebruiksbehoeften.
Digi Terra zorgt, na een inventarisatie van uw eisen en wensen, voor naadloze overstap van uw on-premise IT infrastructuur naar MS Azure, inclusief migratie van applicaties en data en het beheer.

Amazon AWS – managed by Digi Terra

Uw Amazon AWS Cloud IT opgezet en beheerd door Digi Terra

Wilt u gebruik gaan maken van Amazon Web Services of Amazon Workspaces, of heeft u dat al in gebruik en bent u op zoek naar een partner voor advies, implementatie en beheer ?
Digi Terra zorgt dat u optimaal gebruik kunt maken van uw AWS Cloud omgeving, zonder dat u daarvoor zelf eerst AWS expert hoeft te worden.
De juiste AWS instances, beveiliging, resource scaling en setup kiezen vereist de nodige expertise en Digi Terra beschikt daarover.
Digi Terra zorgt ook voor naadloze overstap van uw oude IT infrastructuur naar Amazon AWS, de migratie van applicaties en data en het beheer.

dSecure:Office – managed by Digi Terra

Kies ook voor automatische data en e-mail encryptie op het hoogste niveau

dSecure:Office biedt de ultieme oplossing voor automatische data encryptie/ decryptie en is volledig geïntegreerd in de Microsoft Office softwareapplicaties. Alle gegevens die binnen Word-, Excel- en PowerPoint-documenten, Outlook of andere Office-applicaties zijn aangemaakt zijn automatisch beschermd. Ook andere typen bestanden zoals pdf’s, audio- en videobestanden, worden ondersteund door dSecure:Office.