Ruckus Wireless ; hoogwaardige Wifi voor optimale dekking

De snelgroeiende markt van mobiele devices, BYOD en Internet-of-Things stuwt de vraag naar hoogwaardige en betrouwbare Wi-Fi netwerken.
Digi Terra biedt met innovatieve Smart Wi-Fi producten van Ruckus Wireless een professionele Wifi oplossing voor optimale mobiele connectiviteit.
Met de gepatenteerde Beamflex technologie past het Wi-Fi signaal zich automatisch aan. Hierdoor worden laptops, smartphones en tablets, ook wanneer deze door een grote ruimte bewegen, continue voorzien van een stabiele en betrouwbare verbinding.
Seamless roaming zorgt ervoor dat mobiele apparatuur, zoals bijv. een handscanner, permanent verbonden blijft in grote ruimtes met meerdere gekoppelde Accesspoints .
Naast BeamFlex en Seamless roaming bevat Ruckus nog veel meer gepatenteerde technologieën die het signaal verbeteren voor een uitstekend bereik en de mogelijk bieden om heel veel gelijktijdige clients per access point te kunnen bedienen met garantie op voldoende bandbreedte.

Ruckus Wifi is er voor zowel kleine- als grote organisaties en voor openbare ruimtes
De Ruckus producten in combinatie met de ICT expertise en Big Dog partner status van Digi Terra staan garant voor een oplossing voor ieder Wifi vraagstuk, voor zowel kleine omgevingen met een paar clients als zeer grote omgevingen waarbij een groot dekkingsbereik en veel gelijktijdig verbonden clients aan de orde zijn. Ruckus biedt speciale productlijnen voor o.a. hospitality (hotel  en restaurant omgevingen), magazijnen, loodsen, onderwijsinstellingen en publieke locaties als winkelcentra en conference centers.

Ruckus Wireless