Over Digi Terra 

Digi Terra is sinds 1997 trusted IT partner voor bedrijven en instellingen van 10 – 250 medewerkers.
Wij bieden onze klanten IT expertise, IT oplossingen en hoogwaardige IT security, én de mogelijkheid om het beheer en de verantwoordelijkheid over hun IT aan ons uit te besteden.
Digi Terra vormt daarbij voor haar klanten een “eigen” externe IT afdeling, van IT helpdesk t/m virtuele IT manager.

Wij realiseren en beheren toekomstbestendige IT omgevingen waarin alle facetten van IT aan de orde zijn zoals Cloud & on-premise IT, IT security en data continuïteit.
Daarbij zetten we onder meer Amazon AWS, Azure Cloud IaaS en functies, MS365, Power Platform, MS Intune & EMS, Bitdefender Business Security en het Modern Workplace concept in.
De IT middelen, bedrijfskritische IT functies en IT beveiliging van onze klanten bewaken en beheren wij pro-actief, onder andere met ons managed services en IT monitoring systeem.

Voor implementaties- en beheer van derde partij IT oplossingen bij onze klanten hebben wij de rol van projectmanager en IT-regisseur.
De medewerkers van Digi Terra dragen direct bij aan het succes van Digi Terra’s klanten.
De nieuwe collega’s die wij willen verwelkomen voor uitbreiding van ons team werken en denken professioneel, zijn daadkrachtig en flexibel, hebben een klantgerichte houding en willen zich continue blijven ontwikkelen.

Wij bieden je een afwisselende werkomgeving in een team van gedreven IT professionals. Digi Terra biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen op gebied van toekomstbestendige IT als Microsoft Azure, Microsoft Intune, Microsoft 365, geavanceerd IT beheer, workflow oplossingen en professionele IT security. Daarbij zorgen we ook nog voor een goede balans  tussen werk en privé. De arbeidsvoorwaarden zijn flexibel en worden afgestemd op je kennisniveau, ervaring, inzet en motivatie.

ACTUELE VACATURES

We willen jullie informeren dat Digiterra is overgenomen door Softtech Automatisering. Als gevolg hiervan zijn alle vacatures voor posities binnen het bedrijf nu uitsluitend beschikbaar op de website van Softtech.
Vacatures op de SoftTech website